Informațiile care apar pe Crypto101.ro (“noi”) pe site-ul http://crypto101.ro/ / (“Site”) este doar pentru informația de tip generală. Toate informațiile de pe site sunt scrise cu simț de răspundere, însă nu oferim niciun fel de garanții asupra preciziei, adecvării, validității, fiabilității, disponibilității informațiilor găsite pe acest site.

În niciun caz nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru orice pierdere sau pagubă de orice fel suferită ca urmare a utilizării site-ului sau bazării pe orice informații furnizate pe site. Utilizarea site-ului dvs. și încrederea dvs. în orice informații de pe site sunt pe propriul risc.

Disclaimer asupra link-urilor externe

Site-ul poate conține (sau puteți fi trimis prin intermediul site-ului) link-uri către alte site-uri web sau conținut aparținând sau provenind de la terți sau link-uri către site-uri web sau alte reclame. Astfel de legături externe nu sunt cercetate, monitorizate sau verificate de acuratețe, adecvare, validitate, fiabilitate, disponibilitate sau completitudine de către noi.

Nu garantăm, nu susținem și nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea sau fiabilitatea oricărei informații oferite de site-uri web terțe legate prin intermediul site-ului sau a oricărui site web sau caracteristică legată în orice banner sau altă publicitate. Nu vom fi părți sau nu vom fi în niciun fel responsabili pentru monitorizarea oricărei tranzacții între dvs. și furnizorii terți de produse sau servicii.

Disclaimer de afiliere

Site-ul poate conține linkuri către site-uri web afiliate, prin care primim un comision de afiliere pentru orice achiziții făcute de dvs. pe site-ul afiliat folosind astfel de linkuri.

IMPORTANT NU plătiții nimic în plus pentru produsul dorit. Partenerul ne plătește din prețul pe care îl cere.